TERIMA KASIH KERANA MELAWAT BLOG U&Me 2013

Monday, February 8, 2010

Kerja Punya Cerita...

Makin hari rasa makin malas nak keja.adeh tol la macam lampu DSL jer rasa.
  • DSL Blink - kalau blink tu rasa macam malas je nak pergi keja.Rasa rajin pun ada.
  • DSL Stable - kalau stable tu kira okey la punya mod nak pergi keja..rasa best jer.
  • DSL Off - kalau off ni memang tahap malasnye la.silap-silap ambik MC, tak pun EL nak lagi best Awol jer.hahaha.
Walau apa pun keja tetap kena keja kan..kalau tak keja, duit tak ada la pula.
Mana ada duit datang tanpa usaha.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers