TERIMA KASIH KERANA MELAWAT BLOG U&Me 2013

Wednesday, February 10, 2010

FLAMING STEAMBOAT STORY

Hari ni pergi makan Steamboat kat area sunway.Nak pergi ke sana punya la susah, tambah dengan jem time orang semua nak balik keja.Tapi di sebabkan nak melantaak steamboat jalan jem pun tak kisah la. Kalau nak di ikutkan bukan jauh pun dari Damansara, kalau jalan tak jem, dalam 20 minit dah sampai.Sampai sana dalam pukul 6.30 petang, turun jer dari keta terus ke Flaming Steamboat.
Tanpa banyak cakap, seperti dipukau terus jer capai pingan dan terus mengmbil pelbagai hidangan steamboat yang sedia terletak di dalam peti sejuk yang tersedia.fuh memang macam kena rasuk la,sorang sampai berpingan dan pelbagai benda disapu untuk dimasukan kedalam periuk yang sedang mendidih.Lepas jer makan, bleh lak perkena ais krim pelbagai perisa.nyam-nyam sedap gila.Apa-apa pun hari ni memang jadi gila la melantak dari pukul 6.30 petang sampai pukul 10.00 malam. Nama pun BUFFET kan. bayaran pun berpatutan la, berbaloi dengan harga dan dengan apa yang kami baham hari ni.hehehe.
Kalau cerita apa yang aku rasa dengan apa yang aku makan hari ni rasanyer sampai esok pun tak sudah cerita.
Kepada sesiapa yang nak makan steamboat. Aku cadangkan pergi ke Flaming Steamboat ni.
korang boleh lawat kat web ni----> http://www.flamingsteamboat.com

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers